Pinterest als jouw marketing tool!

Pinterest gebruiken om digitaal op te vallen?

Doelen bepalen

ADVIES TOEPASSEN

RESULTATEN BEHALEN

Pinterest gebruiken om meer verkeer naar je website te sturen?
-
Wie denkt dat Pinterest alleen maar goed is om afbeeldingen op te slaan van badkamer inspiratie zit er flink naast. Pinterest is namelijk een zoekmachine, en binnen een zoekmachine kan je scoren!
-
Brouwerij Online helpt ondernemers met het optimaliseren van Pinterest profielen. Of dat nu is met het inzetten van de juiste strategie en het bijbrengen van kennis of het volledig uit handen nemen van het totaal. 

the why

1. Trek meer unieke bezoekers naar je website
2. Spreek een breder publiek aan.
3. Pinterest website verkeer en groei is duurzaam: één pin kan maandenlang bezoekers trekken.
4. Het is een ideale, visuele vorm van marketing.
5. De resultaten zijn goed meetbaar.

5 redenen waarom jij Pinterest zou moeten gebruiken voor je bedrijf.

diensten

Erik Looij, working on magic!


Brouwerij online heeft al meerdere klanten succesvol geholpen met hun Pinterest strategie. Want weten dát het belangrijk is, is natuurlijk iets anders dan weten hoe. En daar helpen we je dan ook graag mee. Zo kunnen we je op weg helpen met jouw Pinterest doelen, zoekwoorden, content strategie en het creëeren van een sterk Pinterest profiel, zodat je er klaar voor bent om te gaan scoren. 

We weten echter ook hoe waardevol jouw tijd is, en dat je misschien liever je tijd besteed aan hetgeen waar jij jouw klanten mee helpt, dan met het pinnen van content. In dat geval kunnen we ook het plannen van pins, en het maandelijks analyseren + bijsturen uit handen nemen. Zodat jij kunt doen waar je gelukkig van wordt, terwijl Brouwerij Online zorgt voor nieuwe klanten via Pinterest ;-). 

"De website die we nu hebben is volledig up-to-date en wordt regelmatig bijgewerkt, dat is fijn want dat wekt zeker vertrouwen in een website. Waar we vroeger alle updates en vernieuwingen zelf moesten regelen is dat nu niet meer het geval en hebben we daar vrijwel geen omkijken naar. Ook kunnen we zelf van alles regelen zoals producten toevoegen op de site, hebben we een probleem dan staat Brouwerij Online voor ons klaar om te helpen."
Top service!

"Met deze website kunnen we klanten meer inkijk geven in onze producten die we aanbieden."

Ted Schaart
Schaart Communications

"Op mijn nieuwe website heb ik het vertrouwen dat mijn toekomstige klanten goed weten met wie ze in zee gaan. Het belangrijkste voor mij was het simpel overbrengen van wat ik voor mijn klanten kan betekenen. En dat is heel goed gelukt, m'n vindbaarheid en contactaanvragen zijn enorm gestegen!"

"Deze kerel begrijpt wat ik voor mijn bedrijf nodig heb"

Victor van Westering
Atelier Victor's

"Ik liep tegen een aantal technische problemen aan waar ik zelf niet uitkwam. Ik was opzoek naar iemand die snel kon schakelen en waar ik persoonlijk contact mee kon hebben (i.p.v. via de chat, mail, etc..).

Mijn e-mail moest overgezet worden van mijn hosting naar naar een onafhankelijke e-mail provider zonder het verlies van mailtjes. Teveel e-mail kwam bij mijn klanten niet goed aan. De overstap is succesvol afgerond en van mijn probleem ben ik af!

Ik zou bij een volgend marketing of technisch probleem weer je hulp vragen.

"Je mag het woord ontzorgen niet meer gebruiken, maar je doet het wel"

Emily Breedveld Photography

"Onlangs ben ik een webshop gestart. Erik heeft een paar keer met mij meegekeken of de website goed functioneert en zijn we de analytics ingedoken op zoek naar de punten die goed gaan en die nog wat extra aandacht nodig hebben. 
Ook hebben we samen de opstart gemaakt voor het adverteren op social media.
Deze cijfers geven veel duidelijke inzichten en fijn om dit samen te kunnen doen met iemand voor nog betere resultaten.

"Door heel gericht naar de doelgroep, cijfers en statistieken te kijken kunnen we heel doelgericht verder werken aan de webshop. "

Gingerroots.nl
Marjan

Erik weet zich goed te verplaatsen in de klant die hij helpt. Naar aanleiding van mijn verhaal kon hij goed advies geven in hoe mijn website toegankelijker en duidelijker zou zijn voor mijn klanten. Tevens heeft hij goed advies gegeven op marketing gebied, het schrijven van teksten en het beter vindbaar zijn op internet.

"Je begreep snel waar ik naar op zoek was en gaf hele goede tips over hoe de website er gebruiksvriendelijker kon uitzien."

Astrid Blaauw
Weddings & events

Misschien ben jij de ondernemer die verder wilt groeien met zijn online voorkomen.

Twijfel niet en bekijk wat ik voor jou kan betekenen!

"Dankzij de hulp van Brouwerij Online hebben wij X behaald"

*Your name here*

Diensten

Go!

Neem contact op

Meer informatie ontvangen?

Of mail naar hello@brouwerijonline.nl

Je bericht is in goede handen!

Thanks!

Ondertussen:(Wink-Wink)