Pinterest als jouw marketing tool!

Pinterest gebruiken om digitaal op te vallen?

Doelen bepalen

ADVIES TOEPASSEN

RESULTATEN BEHALEN

Pinterest gebruiken om meer verkeer naar je website te sturen?
-
Wie denkt dat Pinterest alleen maar goed is om afbeeldingen op te slaan van badkamer inspiratie zit er flink naast. Pinterest is namelijk een zoekmachine, en binnen een zoekmachine kan je scoren!
-
Brouwerij Online helpt ondernemers met het optimaliseren van Pinterest profielen. Of dat nu is met het inzetten van de juiste strategie en het bijbrengen van kennis of het volledig uit handen nemen van het totaal. 

the why

1. Trek meer unieke bezoekers naar je website
2. Spreek een breder publiek aan.
3. Pinterest website verkeer en groei is duurzaam: één pin kan maandenlang bezoekers trekken.
4. Het is een ideale, visuele vorm van marketing.
5. De resultaten zijn goed meetbaar.

5 redenen waarom jij Pinterest zou moeten gebruiken voor je bedrijf.

diensten

Erik Looij, working on magic!


Brouwerij online heeft al meerdere klanten succesvol geholpen met hun Pinterest strategie. Want weten dát het belangrijk is, is natuurlijk iets anders dan weten hoe. En daar helpen we je dan ook graag mee. Zo kunnen we je op weg helpen met jouw Pinterest doelen, zoekwoorden, content strategie en het creëeren van een sterk Pinterest profiel, zodat je er klaar voor bent om te gaan scoren. 

We weten echter ook hoe waardevol jouw tijd is, en dat je misschien liever je tijd besteed aan hetgeen waar jij jouw klanten mee helpt, dan met het pinnen van content. In dat geval kunnen we ook het plannen van pins, en het maandelijks analyseren + bijsturen uit handen nemen. Zodat jij kunt doen waar je gelukkig van wordt, terwijl Brouwerij Online zorgt voor nieuwe klanten via Pinterest ;-). 

"Nog nooit eerder hebben we zo strategisch en uitgebreid naar onze website en bijbehorende strategie gekeken. Het was voor ons lange tijd onduidelijk hoe onze verschillende doelgroepen zich gedroegen op onze website. Door daar nu inzicht in te hebben kunnen we onze website gaan optimaliseren voor onze doelgroep. Er zijn een hoop verbeterpunten gevonden en wij gaan aan de slag. Dankjewel Erik!

"Nog nooit eerder hebben we zo strategisch naar onze website gekeken"

The Dreamers (cinematographers)
Yael & Hugo

"Erik helpt mij sinds een half jaar met Pinterest. Ik vind het een interessant platform waar ik voor mijn gevoel nog meer uit kon halen. We zijn nu een half jaar bezig en tot dusver bevalt het goed. Ik hoop in de toekomst meer klanten te bereiken via Pinterest en een goede basis binnen dit platform is daarvoor belangrijk. Erik is die basis aan het bouwen zodat er straks een sterk profiel online staat waar vanuit ik hopelijk nieuwe klanten bereik.

"Ik wilde Pinterest meer inzetten, om uiteindelijk meer boekingen te kunnen genereren"

Wianda Bongen Photography

"Ik liep tegen een aantal technische problemen aan waar ik zelf niet uitkwam. Ik was opzoek naar iemand die snel kon schakelen en waar ik persoonlijk contact mee kon hebben (i.p.v. via de chat, mail, etc..).

Mijn e-mail moest overgezet worden van mijn hosting naar naar een onafhankelijke e-mail provider zonder het verlies van mailtjes. Teveel e-mail kwam bij mijn klanten niet goed aan. De overstap is succesvol afgerond en van mijn probleem ben ik af!

Ik vond het super chill. Je reageert snel en straalt vertrouwen uit. En zou bij een volgend marketing of technisch probleem weer je hulp vragen.

"Je mag het woord ontzorgen niet meer gebruiken, maar je doet het wel"

Emily Breedveld Photography

"Onlangs ben ik een webshop gestart. Erik heeft een paar keer met mij meegekeken of de website goed functioneert en zijn we de analytics ingedoken op zoek naar de punten die goed gaan en die nog wat extra aandacht nodig hebben. 
Ook hebben we samen de opstart gemaakt voor het adverteren op social media.
Deze cijfers geven veel duidelijke inzichten en fijn om dit samen te kunnen doen met iemand voor nog betere resultaten.

"Door heel gericht naar de doelgroep, cijfers en statistieken te kijken kunnen we heel doelgericht verder werken aan de webshop. "

Gingerroots.nl
Marjan

Misschien ben jij de ondernemer die verder wilt groeien met zijn online voorkomen.

Twijfel niet en bekijk wat ik voor jou kan betekenen!

"Dankzij de hulp van Brouwerij Online hebben wij X behaald"

*Your name here*

Diensten

Go!

Neem contact op

Meer informatie ontvangen?

Of mail naar hello@brouwerijonline.nl

Je bericht is in goede handen!

Thanks!

Ondertussen:(Wink-Wink)