Website check
+
 adviesrapport

optimaliseer jouw website en behaal daarmee sneller jouw zakelijke doelen

Doelen bepalen

ADVIES TOEPASSEN

RESULTATEN BEHALEN

Ooit een frisse blik over je huidige website laten gaan?

Spreekt jouw website jouw ideale klant aan?
-
Meer bezoekers is zeker niet voldoende. Beter kun je je focussen op de juiste bezoekers. Om vervolgens te zorgen dat deze zich thuis voelen op jouw website, en jouw product of dienst af zullen nemen.
-
Wil je meer ideale klanten laten overgaan tot aankoop of aanvraag op jouw website? Dan is de website check een goede start! Door een persoonlijk intake gesprek komen we samen achter het doel van jouw website en ga ik aan de slag. Samen kijken we naar de analytics van jouw website en stellen vast op welke punten er groei mogelijk is. Ik leg je persoonlijk uit wat de termen betekenen en hoe je de  informatie moet lezen, zodat we hiermee verder aan de slag kunt.


Aanbod

Ben jij die ondernemer die wel wat hulp kan gebruiken?

"Nog nooit eerder hebben we zo strategisch en uitgebreid naar onze website en bijbehorende strategie gekeken. Het was voor ons lange tijd onduidelijk hoe onze verschillende doelgroepen zich gedroegen op onze website. Door daar nu inzicht in te hebben kunnen we onze website gaan optimaliseren voor onze doelgroep. Er zijn een hoop verbeterpunten gevonden en wij gaan aan de slag. Dankjewel Erik!

"Nog nooit eerder hebben we zo strategisch naar onze website gekeken"

The Dreamers (cinematographers)
Yael & Hugo

Foto: Amanda drost

"Erik helpt mij sinds een half jaar met Pinterest. Ik vind het een interessant platform waar ik voor mijn gevoel nog meer uit kon halen. We zijn nu een half jaar bezig en tot dusver bevalt het goed. Ik hoop in de toekomst meer klanten te bereiken via Pinterest en een goede basis binnen dit platform is daarvoor belangrijk. Erik is die basis aan het bouwen zodat er straks een sterk profiel online staat waar vanuit ik hopelijk nieuwe klanten bereik.

"Ik wilde Pinterest meer inzetten, om uiteindelijk meer boekingen te kunnen genereren"

Wianda Bongen Photography

Foto: Raisa Zwart

"Onlangs ben ik een webshop gestart. Erik heeft een paar keer met mij meegekeken of de website goed functioneert en zijn we de analytics ingedoken op zoek naar de punten die goed gaan en die nog wat extra aandacht nodig hebben. 
Ook hebben we samen de opstart gemaakt voor het adverteren op social media.
Deze cijfers geven veel duidelijke inzichten en fijn om dit samen te kunnen doen met iemand voor nog betere resultaten.

"Door heel gericht naar de doelgroep, cijfers en statistieken te kijken kunnen we heel doelgericht verder werken aan de webshop. "

Gingerroots.nl
Marjan

Foto: Raisa Zwart

"Erik heeft meerdere keren met ons meegedacht bij het opzetten van Facebook campagnes en landingspagina’s. En hoewel we zelf veel kennis hebben van online marketing, was het heel fijn om een extra paar ogen te hebben. Helemaal omdat Erik hierbij goed objectief kon zijn en ons echt fijne handvatten heeft gegeven om verbeteringen aan te brengen. Het resultaat was dan ook: meer conversie dan voorheen. Dankjewel Erik!

"Het was heel fijn om een extra paar ogen erbij te hebben"

The Confetti Collective
Elsa & Raisa

Foto: online image

Misschien ben jij de ondernemer die verder wilt groeien met zijn online voorkomen.

Twijfel niet en bekijk wat ik voor jou kan betekenen!

"Dankzij de hulp van Brouwerij Online hebben wij X behaald"

*Your name here*

Go!

Neem contact op

Meer informatie ontvangen?

Of mail naar hello@brouwerijonline.nl

Je bericht is in goede handen!

Thanks!

Ondertussen:(Wink-Wink)