Wil jij een sterke website?

Een website die aansluit bij je bedrijf?
Een website die bezoekers aantrekt?
Een website die bezoekers omzet tot klanten?

Doelen bepalen

ADVIES TOEPASSEN

RESULTATEN BEHALEN

Je website is je fundament, de plek waar het online begint. En je weet ongetwijfeld hoe belangrijk de online-ervaring van jouw bedrijf is in deze tijd.
-
Ben je op zoek naar een nieuwe website die soepel loopt? Of: wil je de huidige website laten optimaliseren? Samen co-creëeren we een sterke & effectieve website. 
-
Co-creëren als in; jij kent je markt en je doelgroep, en ik ken de technische kant van het verhaal. En samen kunnen we de perfecte website maken!
-
Hieronder vindt je alle informatie over het proces en de investering. Het maakt overigens niet uit in welke branche je actief bent - Brouwerij online heeft al voor veel verschillende type ondernemers werk mogen leveren. 
-
Hieronder vindt je alle informatie over het proces en de investering.

Met wie?

Sinds ik begonnen ben met Brouwerij Online 2018 is de vraag naar een goede website er één geweest die mij vaak gesteld is.

Toendertijd lag mijn focus niet op het creëren van websites, meer op de optimalisatie. Maar goed, als je de kennis in huis hebt hoe een website moet werken en waar je op moet letten hoe het marketing technisch allemaal moet zitten, waarom geen website maken? 

Toen de eerste website gemaakt was, smaakte het naar meer, en de aanvragen bleven ook komen. Het opzetten van een website gaat vaak in "standaard" stappen. Het kiezen/maken van een stijl, het samen kijken naar de inhoud en het technisch en functioneel laten kloppen van het design.

Verschillende markten betekende ook verschillende platformen, zo zijn er websites gemaakt in o.a.: Showit, WordPress, Squarespace, Shopify. 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, of wil je weten of we misschien een goed team zijn? Een website bouw ik namelijk niet alleen ;-)

Even over mij

Mijn aanbod

Preview

v.a. €1200,-

- Een multipage website
- Jouw wensen toegepast
- Gemaakt in begrijpbare taal
- 1 op 1 intake
- Ik ben jouw go-to persoon
- Eindproduct oplevering en toelichting
- Een handleiding in website aanpassingen

Yes please!

Meerdere pagina's

- Een knallende website
- Gemaakt uit een samen gekozen template
- 1 op 1 intake
- Ik ben jouw vraagbaken
- Teamwork EQ dream work
- Eindproduct oplevering en toelichting
- Een handleiding in website aanpassingen

Let's do it

Enkele pagina

€800,-

Aanbod

Mobiel

Preview

reviews

Tegenwoordig is de manier waarop je website werkt belangrijker dan ooit.
Dit betekent dat de website op alle apparaten en alle webbrowsers moet werken.

Dus laten we ervoor zorgen dat die van jou het doet!

Met een nieuwe website komt ook een nieuwe mobielvriendelijke en browservriendelijke website. Dit betekent dat alles goed werkt op alle platformen.

Victor van Westering
Atelier Victor's

Op mijn nieuwe website heb ik het vertrouwen dat mijn toekomstige klanten goed weten met wie ze in zee gaan. Het belangrijkste voor mij was het simpel overbrengen van wat ik voor mijn klanten kan betekenen. En dat is heel goed gelukt, m'n vindbaarheid en contactaanvragen zijn enorm gestegen!

Astrid Blaauw
Wedding & Events

Erik weet zich goed te verplaatsen in de klant die hij helpt. Naar aanleiding van mijn verhaal kon hij goed advies geven in hoe mijn website toegankelijker en duidelijker zou zijn voor mijn klanten. Tevens heeft hij goed advies gegeven op marketing gebied, het schrijven van teksten en het beter vindbaar zijn op internet.

schaart communications

De website die we nu hebben is volledig up-to-date en wordt regelmatig geüpdatet, dat is fijn want dat wekt zeker vertrouwen in een website. Waar we vroeger alle updates en vernieuwingen zelf moesten regelen is dat nu niet meer het geval en hebben we daar vrijwel geen omkijken naar. Ook kunnen we zelf van alles regelen zoals producten toevoegen op de site, hebben we een probleem dan staat Brouwerij Online voor ons klaar om te helpen.
Top service!

Verstuur

Wanna meet?

Of mail naar: hello@brouwerijonline.nl

Of, stel je vraag hieronder!

Je bericht is in goede handen.
Ik kom z.s.m. bij je terug!

Thanks!